Dít zijn de best gelezen blogs van 2022

November 30, 2022

2022: het jaar waarin de reiswereld eindelijk weer een beetje bijtrok na twee magere corona-jaren. Maar ook een jaar vol handige Uniglobe blogs. We zetten de 8 best gelezen blogs nog even voor je op een rijtje.

#8 Uniglobe 41 jaar: hoe zagen deze jaren eruit voor ons?
In 2021 bestond Uniglobe alweer 40 jaar. Hoe zijn we uitgegroeid tot het bedrijf dat we nu zijn? In dit blog uit februari blikken we terug op de historie en ontwikkeling van Uniglobe als bedrijf.
Lees hier het blog 

#7 Klant aan het woord – Fri Jado
In de rubriek klant aan het woord zetten we altijd een van onze klanten in het zonnetje. Dit populaire blog uit juli gaf een mooi kijkje in de keuken van Fri-Jado, een bedrijf dat kwaliteitsapparatuur maakt voor het vers bereiden, bewaren en presenteren van warme en koude voedselproducten. Tijdens corona was klantbezoek lastig, maar gelukkig kon er dit jaar weer volop gereisd worden.
Lees hier het blog 

#6 Tien handige trucs waar de afdeling Financiën blij van wordt
Voor consumenten zijn er talloze tips te vinden om gunstig te boeken, maar die tips gaan niet altijd op voor de zakenwereld. In dit blog werden diverse tips en trucs uitgelicht om jouw zakenreis zo voordelig en efficiënt mogelijk te boeken.
Lees hier het blog 

#5 De voor- en nadelen van NDC-vliegtickets
Steeds meer luchtvaartmaatschappijen bieden NDC-tarieven aan. Maar wat houdt NDC precies in? En wat zijn de voor- en nadelen van deze manier van tickets boeken? Collega Marieke, Online & ICT specialist van Uniglobe Two Travel, zette het voor je op een rijtje in dit goed gelezen blog.
Lees hier het blog 

#4 Wij zijn blij met jou
Wij zijn blij met jou en dat mag best gezegd worden! Jij als HR-manager bent vaak de verbinder tussen interne en externe contacten als het om reizen gaat en begrijpt wat er speelt en hoe het reisbeleid van jouw bedrijf werkt. Waarom wij dáár weer heel blij mee zijn, lees je in dit blog.
Lees hier het blog

#3 Welke vluchtklassen zijn er en welke kies jij?
Zowel KLM als Emirates bieden inmiddels een Premium Economy Class. Deze klasse hangt tussen Economy en Business class in. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen deze klassen? En wat zijn de voordelen van upgraden? In dit informatieve blog uit april dit jaar lees je er alles over.
Lees hier het blog

#2 Jouw reisplan COVID-19-proof maken: aanpassingen en tips
Begin dit jaar waren de reisbeperkingen door corona nog volop aanwezig en was een reis plannen soms een aardige puzzel. In dit behulpzame blog zetten we in januari uiteen wat er precies veranderde en hoe jij deze veranderingen het beste in je reisbeleid kon doorvoeren.
Lees hier het blog

#1 Drie keer de beste bronnen voor info over de reismaatregelen
Nog een blog van begin dit jaar over de corona-reismaatregelen in dit lijstje. Door het woud aan nieuwe regels bleek er veel behoefte te zijn aan extra informatie. In dit blog zetten we begin dit jaar de drie beste websites met betrouwbare informatie voor je op een rijtje.
Lees hier het blog