Dé managementtool voor het organiseren van een groepsreis

April 08, 2024
Wil je een groepsreis organiseren, maar vraag je je af hoe je dat overzichtelijk houdt? Bij Uniglobe Two Travel werken we met een handige Event Management Tool die het beheren en organiseren van een groepsreis of evenement heel eenvoudig maakt. Collega Lynn legt de voordelen aan je uit.

“Wij draaien mee in het volledige programma van de klant”

March 20, 2024
Van grote groepsreizen naar voetbalwedstrijden tot kleinschalige reizen naar een zonnig eiland: collega Korina werkt als Business Travel Expert en accountmanager bij Uniglobe Two Travel en gaat regelmatig mee op groepsreizen: “Soms moet je di

De essentie van de efficiënte financiële afhandeling van een zakenreis

March 06, 2024
Bij het boeken van een reis sta je niet altijd stil bij wat er aan de achterkant van het proces komt kijken; de financiële afhandeling. Collega Noeska, administratief medewerker bij Uniglobe Two Travel, vertelt over het belang en hoe we het voor jou als klant zo makkelijk mogelijk maken.

Reisbegeleiding? Zeker doen!

February 14, 2024
Onbezorgd op reis kunnen geeft een heerlijk gevoel. Onze collega’s van TripEEE doen er alles aan om dit voor iedere klant mogelijk te maken. Christie, projectmanager MICE bij TripEEE, de zakelijke groepsreizen afdeling van Uniglobe Two Travel, vertelt over de voordelen van reisbegeleiding.

Ontdek wat klanten over ons zeggen…

February 07, 2024
Klanttevredenheid is voor ons het belangrijkste dat er is. Daarom hebben we onlangs een tevredenheidsonderzoek gedaan onder onze relaties en informeerde we naar verwachtingen. We delen de resultaten met je.

Nederlandse luchtvaart roept op tot gezamenlijke actieagenda

January 30, 2024
Luchtvaartmaatschappijen, kennisinstellingen, maakindustrie, brancheorganisaties en vakbonden hebben recent gezamenlijk hun toekomstvisie op de luchtvaart gepresenteerd.

KLM schrapt drie Europese bestemmingen

January 30, 2024
KLM stopt met ingang van de zomerdienstregeling, die op 31 maart van kracht wordt, de bestaande vluchten naar drie Europese bestemmingen.

Luchthavens India

January 30, 2024
In India zijn er in de afgelopen tien jaar maar liefst 75 nieuwe luchthavens gebouwd, waarmee het totaal aantal luchthavens op 149 komt

Drukste vliegroutes in 2023

January 30, 2024
De mondiale groei van de luchtvaart gaat verdubbelen na 2040, is de prognose van IATA. De groei zit voornamelijk in Azië. Dat zien we aan de Top10 drukste vliegroutes afgelopen jaar.

Komende zomer ook reserveringsplicht voor IC Berlijn

January 30, 2024
Komende zomer geldt er niet alleen voor de ICE naar Frankfurt, maar ook voor de IC Berlijn een reserveringsplicht

Hertz Gold Plus Rewards

January 30, 2024
Sla de balie over en stap meteen in de auto met Hertz Gold Plus Rewards®, zonder te hoeven wachten in de wachtrij

UBI tip! Profiteer nu van de Expedia Memberdeals

January 30, 2024
Wellicht is het je al opgevallen dat er sinds kort Expedia Memberdeals beschikbaar zijn in UBI

Welkom aan boord

January 30, 2024
In deze blog ontdek je de laatste producten en diensten van Qatar Airways en wat de maatschappij voor jou kan betekenen bij het organiseren van je zakenreizen

“Ik vind het leuk om een bestemming helemaal uit te pluizen”

January 23, 2024
Onze helden achter de schermen zorgen ervoor dat jouw reizen altijd naar wens verlopen. Daarom zetten we graag af en toe een medewerker in de spotlight. Deze keer: Christie, Projectmanager MICE bij TripEEE.

Dít zijn de beste gelezen blogs van 2023

December 28, 2023
En toen was het zowaar, alweer het eind van het jaar! Een jaar met hopelijk veel mooie reizen, maar natuurlijk ook een heleboel informatieve Uniglobe Two Travel blogs. We zetten de best gelezen blogs nog even voor je op een rij.

10 tips voor jouw perfecte verblijf in het buitenland

December 17, 2023
Naast het vervoer van en naar de locatie is de accommodatie een van de meest belangrijke aspecten van een zakenreis. Een goed hotel op een efficiënte locatie kan enorm bijdragen aan het comfort van je reis dus voorkom vervelende ervaringen door je goed voor te bereiden. Wij hebben alvast een handig

De 11 onmisbare vragen bij het organiseren van zakenreizen

November 29, 2023
Een zakelijk reisbeleid is onmisbaar binnen een bedrijf, maar hoe je die invult is afhankelijk van het doel dat je voor ogen hebt. Het formuleren van doelstellingen als leidraad bij het opzetten van een reisbeleid kan hierbij helpen.

Investeringen in zakenreizen

November 24, 2023
De investeringen (lees uitgaven) in het Europese zakelijke reisverkeer overstijgen in 2025 weer het niveau van de 360 miljard euro uit 2019. Dit heeft brancheorganisatie GBTA bekendgemaakt

Treinen boeken in UBI

November 24, 2023
Wist je dat je in UBI treinen kunt boeken vanaf elk station in Nederland?

NS verhoogt prijzen internationale treinkaartjes met bijna 8 procent

November 24, 2023
NS (International) verhoogt de prijzen van internationale treinkaartjes per 1 januari met 7,85 procent