Zakenreizen op maat

Of je nu opzoek bent naar een vliegticket, accommodatie, huurauto of transfer, visa of een parkeerplaats op Schiphol, wij hebben het én regelen het voor je. Wij bieden een tal van online én offline diensten aan waarmee je zonder zorgen en zonder stress op zakenreis kunt. Een greep uit onze producten en oplossingen:

 • Online Bookingtool:
  Met enkele muisklikken boek je vluchten, hotels, huurauto’s én internationale treinen.
  Altijd met bijbehorende scherpe tarieven. 

 • App:
  Je actuele, persoonlijke mobiele reisgezelschap voor onderweg
   
 • Duurzaam reizen

  Uniglobe Travel is zich bewust dat zakenreizen duurzamer kunnen. Ons doel is om duurzame bewustwording te creëren bij onze klanten én hun de mogelijkheid te bieden hun CO2-uitstoot daadwerkelijk te compenseren. Boek je een vlucht via Uniglobe, dan rekenen wij uit wat je CO2-uitstoot is. én, als je dat wilt, direct kunt compenseren.

 • Rescueline
  Onze UNIGLOBE 24/7 Rescue Line is een service voor reizigers die onderweg zijn en of buiten kantooruren dringend hulp nodig hebben.
   
 • Expense Management:
  Houd het overzicht van al je reisuitgaven . Hoe zorg je ervoor dat je maximaal rendement haalt uit je zakelijke reiskosten en tegelijkertijd oog houdt op je reisuitgaven? Succesvol zakendoen laten wij aan jou over. Met onze management rapportages geven we je overzicht en controle over alle bestedingen én besparingen. De uitgebreide management informatie, ook online toegankelijk