Wij zijn blij met jou

October 17, 2022

Wat maakt een HR-manager die de reizen boekt zo krachtig? Een HR-manager is de verbinder tussen interne en externe contacten als het om reizen gaat. Heb jij alles onder controle, dan is het gewoon goed geregeld. Dan is het managementteam blij met je, de reizende collega’s, maar ook wij als zakelijk reisbureau.

Wij zijn dan ook erg blij met jou.  We sommen graag op waarom:

  • Je hebt alles onder controle en dat geeft rust in een bedrijf. Die houding wordt door iedereen gewaardeerd, er is vertrouwen in je handelen en collega's gaan mee in jouw beslissingen. Daardoor wordt alles vlot en accuraat afgehandeld.
  • Heb je het -in jouw ogen- even niet onder controle? Dan weet jij precies de juiste wegen te bewandelen om informatie te krijgen, een probleem op te lossen of een verklaring ervoor te krijgen. Collega’s en partners kunnen op jou bouwen en het probleem is snel te tackelen. Jij hebt uiteindelijk het complete verhaal en kunt dit goed overbrengen. Ook naar ons.
  • Jij kent jouw collega’s en weet precies wat ze willen. Wensen zet jij makkelijk af tegen het reisbeleid. Jij beslist of wensen mogelijk zijn of niet.
  • Jij begrijpt wat er binnen het bedrijf speelt en bij veranderingen kun je dit eenvoudig vertalen naar een eventuele wijziging in een reisbeleid.
  • Jij kijkt naar het brede plaatje en handelt niet alleen maar vanuit het oogpunt geld, tijd of mens. Een reis bestaat uit vele aspecten en jij bepaalt wat per reis het zwaarste weegt. Overigens maak je daarmee vaak ook de financiële afdeling blij 
  • Met jouw brede interesse blijf je goed op de hoogte van actualiteiten en neem je dit mee in beslissingen. En mocht je twijfelen, dan schroom je niet om kennispartners om raad te vragen.
  • Jij zorgt ervoor dat collega's eenvoudig en efficiënt kunnen reizen. Want jij handelt in het belang van jouw collega die veelvuldig moet reizen.
  • En verder inspireer je ons met de ervaringen die je aan de telefoon deelt.

Kortom: je hebt overzicht, besluit strategisch met de kennis die je hebt en na evaluatie stel je dit waar nodig bij.

Onze complimenten daarvoor! Dat wilde we even gezegd hebben.