Onze allerbeste blogs van 2019

January 29, 2020

De reiswereld is dynamisch, er gebeurt elke dag wel iets. Vandaag gaat het over biofuel en vliegschaamte, morgen over de verschuivingen in de klasses in vliegtuigen. Het gaat snel. De eerste maand van 2020 ging voor ons dan ook razendsnel voorbij. We zijn nog nét op tijd om terug te blikken op 2019 en onze allerbeste blogs met jullie te delen. Dit zijn de vijf blogs die het meest gelezen werden vorig jaar. Heb jij ze al gelezen?

 

#5: Waarom elke HR-afdeling bekend moet zijn met Duty of Care

Iets meer dan een half jaar geleden publiceerden we een blog over een belangrijk maar toch onderbelicht onderwerp: Duty of Care. We merkten dat veel bedrijven hier wel eens van gehoord hadden, maar nog niet de nodige stappen hadden genomen om Duty of Care in hun reisbeleid te implementeren. In deze blog leggen we uit wat Duty of Care precies is, hoe het werkt en waarom het zo belangrijk is.


#4: Afwegingen om ontspannen, efficient en stressvrij te reizen

Voor deze blog gingen we terug naar de kern van zakenreizen: comfortabel van A naar B komen, zodat de productiviteit en het werkgeluk van de werknemer zo hoog mogelijk zijn. Ontspannen en efficiënt reizen zijn hiervoor van essentieel belang. Daarom is deze blog een overzicht van afwegingen om ontspannen en efficiënt te reizen. Zo helpen we HR-managers om de keuze te maken tussen bijvoorbeeld wel of geen hotelovernachting of wel of geen combinatietrip.


#3: Hoe kun je efficiënt en relaxed (zakelijk) reizen?

De derde bestgelezen blog van 2019 is sterk gerelateerd aan de vorige genoemde blog. Deze blog bestaat namelijk uit een lijstje met tips om efficiënt en relaxed te reizen. Deze blog is meer geschreven naar de reizigers zelf, maar HR heeft hier natuurlijk ook belang bij: een productieve en blije werknemer zorgt voor meer loyaliteit en daarmee zorgen comfortabele zakenreizen ervoor dat er meer gedaan wordt binnen het bedrijf en dat de werknemers je trouw blijven.


#2: 4 tips voor een snelle offerte

Een van onze laatste blogs van 2019 ging over het versnellen van het boekingsproces. Uiteraard werken wij continu aan de optimalisatie van onze dienstverlening en daarmee de efficiëntie van het boekingsproces. Maar er zijn ook een paar dingen die een bedrijf kan doen om het boekingsproces vlotter te laten verlopen. In deze blog zetten we vier tips op een rijtje. Het zal je verbazen hoe gemakkelijk het eigenlijk is en hoeveel tijd je ermee bespaart!


#1: Wat doet een zakenreisbureau nu eigenlijk?

Onze bestgelezen blog gaat niet over gecompliceerde reistermen of ingewikkelde trends, het is namelijk de blog die over een zakenreisbureau in het algemeen gaat. Hierin leggen we uit wat een zakenreisbureau precies doet en maken we de vergelijking met een vakantiereisbureau. Na het lezen van deze blog weet je exact wat de toegevoegde waarde van een zakenreisbureau als UNIGLOBE Two Travel is.
 

We horen graag wat jouw favoriete blog is, zodat we hier in 2020 meer over kunnen schrijven. We zijn namelijk erg benieuwd naar welke onderwerpen wel en niet nuttig of leuk waren. Neem hier gerust contact met ons op.

Wil je alle blogs nog eens handig in magazine-vorm nalezen? Speciaal voor onze relaties hebben we ze gebundeld in een papieren versie. Je kunt deze als relatie aanvragen via news@uniglobetwotravel.nl onder vermelding van "aanvraag blogboekje" en je naam en bedrijfsnaam.