Dít zijn de beste gelezen blogs van 2023

December 28, 2023


En toen was het zowaar, alweer het eind van het jaar!
Een jaar met hopelijk veel mooie zakelijke reizen, maar natuurlijk ook een heleboel informatieve Uniglobe Two Travel blogs.
We zetten de best gelezen blogs nog even voor je op een rij.


 

#5    De 11 onmisbare vragen bij het organiseren van een zakenreis
Een goed en duidelijk zakelijk reisbeleid is onmisbaar binnen een bedrijf, maar hoe je die invult is afhankelijk van het doel dat je voor ogen hebt. Het formuleren van doelstellingen als leidraad bij het opzetten van een reisbeleid kan hierbij helpen. Collega Jack geeft tips in dit praktische blog.

 #4    Wat komt er kijken bij een topsportreis?
Bij het organiseren van een topsportreis komt heel wat kijken. Waar moet je allemaal rekening mee houden en hoe zorg je dat alles soepel verloopt?  Mede-eigenaar van Uniglobe Edwin vertelt je er alles over in dit interessante blog.
 #3    Duurzaam reizen met onze 7 groene bouwstenen
Duurzaam reizen: het wordt steeds belangrijker, maar de uitvoering ervan blijkt soms nog wat lastig. Maaike studeerde af aan de opleiding Tourism Management en verdiepte zich in het onderwerp duurzaamheid. Voor haar afstudeerproject ontwikkelde ze voor Uniglobe Two Travel: “De 7 groene bouwstenen”. Met deze bouwstenen, kun je op veel vlakken duurzamer reizen. Hoe? Dat lees je in dit blog. Dat lees je in dit blog#2    NDC: Hoe staat het ermee?
New Distribution Capability (NDC) is een data-uitwisselingsformaat, dat is ontwikkeld door luchtvaartmaatschappijen om de manier waarop hun reisproducten worden gedistribueerd te moderniseren. Maar het systeem is nog lang niet uit ontwikkelt. Hoe staat het er nu voor en wat kun je nog verwachten?  Je leest het in dit blog.
  #1    Waarom is een compleet reizigersprofiel belangrijk?
Een reizigersprofiel is veel meer dan een kopie van je paspoort. Waarom is het zo belangrijk dat jouw reizigersprofiel compleet is? En wat moet er precies in dat profiel staan?  In dit blog leggen we het je haarfijn uit.

 


 

Geen blog meer missen?
Wij willen je graag nog meer wegwijs maken als het gaat om zakelijk reizen. Daarom zetten we elke twee weken een blog online om je uitgebreid te informeren over Uniglobe Two Travel en zakelijk reizen. Tips die je soms direct kan toepassen, een andere keer meer achtergrondinformatie. Zo divers mogelijk dus, maar wel altijd zakenreis gerelateerd. 
Meld je aan voor de notificaties, zodat je geen blog meer mist.

 

 

 

 

 

Categories:blogs two travel