CAPE Holland: waarom zij al jarenlang klant zijn

December 09, 2020

In deze blog laten we een relatie aan het woord:
CAPE Holland, zij zijn al jarenlang een tevreden klant dankzij de excellente service, onderscheidende tariefstelling, Duty of Care en het gemak van de AirPlus betaaloplossing.

 

Over het bedrijf CAPE Holland

CAPE Holland is een innovatief, groeiend en dynamisch bedrijf gevestigd in Beilen en is wereldwijd actief. CAPE Holland is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van funderingsmachines, zoals hydraulische trilblokken, boorstellingen, heistellingen en aanverwante machines voor de internationale onshore en offshore funderingsindustrie.

CAPE Holland onderscheidt zich door een continue focus op nieuwe ontwikkelingen en technieken, waaronder de Vibro Lifting Tool. Een wereldwijde doorbraak in de funderingsindustrie, waarbij het alle componenten bezit om palen van diverse afmetingen te installeren voor bijvoorbeeld windmolens en boorplatformen.

Het totale proces van sales, concept, engineering, productie tot en met aftersales & service van eigen machines, vindt volledig in eigen beheer plaats.

 

Hoe CAPE Holland bij Uniglobe Two Travel terecht kwam

CAPE Holland is al jarenlang klant bij Uniglobe Two Travel (team Hoogeveen). De reden voor deze samenwerking? Uniglobe Two Travel biedt alle vormen van flexibiliteit en support, doordat het team van Uniglobe Two Travel in Hoogeveen bekend is met de werkwijze van CAPE Holland.

In de onshore en offshore branche verandert de planning continu, dit betekent dat ook CAPE Holland flexibel en ad hoc werkt. Dit geldt vooral voor medewerkers die offshore gaan, waarbij het vooral van belang is dat de tickets ten alle tijden te wijzigen zijn zonder bijkomende hoge kosten. In hele specifieke gevallen heeft het de voorkeur om een Marine ticket te boeken, dit zijn specifieke tickets voor de offshore branche met andere voorwaarden dan een normaal ticket.

 

Wat levert het voor CAPE Holland op?

Dankzij de jarenlange ervaring en samenwerking zijn de medewerkers van Uniglobe Two Travel thuis in alle ins & outs van de reiswereld en op de hoogte van de wensen en werkwijze van CAPE Holland. Bijna wekelijks, soms dagelijks, is er contact tussen Uniglobe Two Travel en CAPE Holland. Dankzij deze korte lijnen zijn wij altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken.

‘Het is zeer prettig dat Uniglobe Two Travel ons kan ondersteunen, wij zien de samenwerking als onmisbare toegevoegde waarde. Er wordt altijd meegedacht en goed geadviseerd. Wij vertrouwen volop op de kennis en adviezen van de medewerkers van Uniglobe Two Travel.’

 

Hoe ziet deze dienstverlening er uit?

Vooral in deze dynamische tijden is Uniglobe Two Travel er voor CAPE Holland. Zo is Uniglobe Two Travel momenteel bezig met een restitutie aanvraag voor een medewerker die naar Japan zou vliegen voor een beurs. De beurs is gecanceld, maar het ticket was al geboekt. Een ander voorbeeld is dat het team van Uniglobe Two Travel altijd kan adviseren over de laatste ontwikkelingen, bijvoorbeeld met betrekking tot COVID-19 en wijzigingen in het visa beleid per land. (zie ook 'veilig op reis met Uniglobe').

 

Puntsgewijs de voordelen van de samenwerking met Uniglobe Two Travel?

  • Excellente service: CAPE Holland geeft aan dat wij experts zijn in wat we doen. Bovendien vindt Uniglobe Two Travel het leuk om reizen uit te puzzelen en kunnen daardoor extra goed ontzorgen.
     
  • Flexibele tickets: Uniglobe Two Travel kijkt goed mee naar wat op welke manier is te boeken. Dit scheelt enorm in de tarieven. Ook kan een marine ticket nog tot één uur voor vertrek geannuleerd worden.
     
  • Onderscheidende tariefstelling: Hoe druk we ook zijn met tickets boeken en/of reisvoorstellen, de fee wordt niet hoger. Voor CAPE Holland gelden tevens speciale afspraken en daar wordt dan ook rekening mee gehouden; speciale zeelieden- en offshore vliegtarieven. (zie ook blog ‘Een specialisme binnen het zakenreizen; Marine & Offshore travel’)
     
  • Het gemak van AirPlus: Een flexibele betaaloplossing is een ware uitkomst voor CAPE Holland. Zo maakt CAPE Holland gebruik van een (virtuele) creditcard of factuur, zowel maandelijks of per reis. Ook referenties zoals PO-nummer, divisie of reiziger zijn flexibel te wijzigen. Erg handig aangezien er soms een week voorbij gaat waarin niemand reist en de andere week zes mensen tegelijkertijd.
     
  • Bereikbaarheid: Uniglobe Two Travel werkt op het moment vanuit thuislocaties, maar zijn zoals altijd goed bereikbaar. Het zijn momenteel dynamische tijden waarin vluchten meer dan ooit geannuleerd of gewijzigd kunnen worden. De Business Travel Consultants blijven meedenken over andere vluchtroutes, data en extra reisvoorstellen. (Lees blog 'Dit is hoe wij nét dat stapje extra zetten tijdens deze dynamische tijden')
     
  • Afterservice: Uniglobe Travel is 24/7 bereikbaar, ook buiten kantooruren. Omdat vluchten en opdrachten heel ad hoc kunnen zijn bij CAPE Holland is dit een ideale uitkomst.

 

Kortom: de samenwerking zorgt er voor dat beiden zich geheel op hun eigen kwaliteiten kunnen focussen en elkaars succes daarmee versterken.

#TravelWell

Categories:blogs two travel