Dít zijn de eerste reacties op ons nieuwe boekingsplatform UBI

February 09, 2021

Ons nieuwe boekingsplatform UBI (Uniglobe Booking Intelligence) bestaat nu een aantal maanden. De eerste reacties: onze klanten zijn positief verrast! In deze blog vertelt onze sales accountmanager Jack van Kessel waarom UBI ook jóuw way to go is.

Wat is UBI ook alweer?

Zoals we al in onze vorige blog over UBI vertelden, is UBI het allernieuwste online boekingsplatform voor de zakenreiswereld. Met UBI heb je toegang tot het meest uitgebreide online aanbod in de zakenreiswereld. En dat tegen het beste tarief! Het systeem zoekt de best passende deal voor jou.

De eerste reacties van UBI-gebruikers

Wij krijgen veel positieve reacties van tevreden klanten die al met UBI werken: zakenreizen worden makkelijker gevonden, vergeleken en geboekt. Andere boekingstools en vergelijkingswebsites om zelf reizen te vergelijken en te boeken zijn in de meeste gevallen overbodig wanneer je UBI gebruikt. Collega Jack vertelt: “Gebruikers van UBI ervaren het als gebruiksvriendelijk, gemakkelijk en eenvoudig. Alles is terug te vinden in één tool, van hotels tot autohuur tot vluchten. Bovendien ontvang je via UBI resultaten van meerdere aanbieders waar je voorheen maximaal 2 tot 3 verschillende ontving."

Waarom UBI?

Zowel de klanten als medewerkers van UNIGLOBE Two Travel werken in dit systeem. Het voordeel hiervan is dat er inzage en overzicht is. Het lang uitzoeken en in verschillende systemen kijken is hiermee verleden tijd. Het werkt eenvoudiger en je kunt veel tijd besparen. Een ware uitkomst voor beide partijen dus! En mocht je hulp nodig hebben, dan kun je via de support functie om assistentie vragen aan een medewerker op kantoor.

 

“Klanten die voor het eerst gingen boeken via UBI, kwamen voordeliger uit dan normaal gesproken en kregen resultaten die beter passend waren bij hun reisbeleid”

 

Alle onderscheidende factoren van UBI nog eens op een rijtje:

 • Alles op één platform: UBI is sneller en makkelijker in gebruik, omdat alles op één platform beschikbaar is.

 • Smart ticketing: Dit houdt in dat het systeem rekening houdt met de meest voordelige optie. Als twee enkele tickets kopen bijvoorbeeld goedkoper is dan een retourticket, dan krijg je deze optie voorgeschoteld. UBI zoekt alle mogelijke combinaties en tarieven gebaseerd op jouw reisbeleid en laat dit zien. Het enige wat nog moet gebeuren is een keuze maken!

 • UBI zoekt de meest voordelige optie voor jou: UBI kijkt naar jouw reisbeleid en zoekt hierbij de best passende mogelijkheden. Door slimme oplossingen zoals het aanbieden van combinatietickets (twee tickets van verschillende airlines), kan UBI vaak voordeligere opties bieden dan wanneer je het zelf uitzoekt! 

 • Meerdere betalingsopties: via UBI krijg je een duidelijk overzicht van de betalingswijze voor verschillende partijen.

 • Online betalingen zonder tweetrapsverificatie (2FA): sinds 1 januari 2021 is het in veel gevallen verplicht om een tweetrapsverificatie uit te voeren voor creditcardbetalingen. Via UBI zijn er in de meeste gevallen andere oplossingen, waardoor dit niet nodig is.
   

 

Leer UBI écht kennen door middel van een gratis demo!

Ben jij benieuwd hoe je boekt via UBI? Meld je dan hier aan voor een demo! Dit kan ook als je nog geen klant bij ons bent maar wel graag met UBI zou willen werken. We geven de demo live wanneer dit mogelijk is, maar in verband met corona plannen we deze momenteel voornamelijk via Teams.

Wat krijg je precies uitgelegd in deze demo?

 • Demonstratie boekingsproces: uiteraard krijg je het boekingsproces te zien. Hoe kun je een auto, hotel en vlucht boeken, zonder gebruik te hoeven maken van 4 verschillende portals? En hoe kun je een selectie van het aanbod delen met je collega’s? Wij laten het je allemaal zien.

 • Rapportages: wil jij een duidelijk overzicht van wie wat geboekt heeft, maar ook de bestemming, kosten, airline en hotels in één oogopslag zien? Via UBI kan je heel makkelijk en snel een Excel-export uitdraaien.

 • Reizigersprofielen: in één keer iemand selecteren met speciale maaltijden en/of locatie? Je creëert reizigersprofielen zoals je dat gewend bent. Zo kun je meerdere reizigers selecteren, die er vervolgens automatisch in staan.

 • Approval flow: Je kunt door ons laten instellen dat alleen de leidinggevende toestemming kan geven voor het boeken of een seintje ontvangt wanneer er geboekt moet worden. We laten zien hoe dit precies werkt en wat de voordelen hiervan zijn.

 • Betaling: de betaling wordt achter de schermen geregeld. Dit bespaart een hoop tijd. Tijdens de demo zullen we de verschillende betalingsopties laten zien.

Wil jij ook gebruik maken van UBI? Dat kan! Op deze pagina vind je meer informatie. Wil je eerst een gratis demo aanvragen waarin wij alles tastbaar en visueel maken? Klik dan hier

Je kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact met ons opnemen, dan geven we je meer informatie en persoonlijk advies.
 

#TravelWell