Online-techniek met persoonlijke service

August 02, 2023

Zonder techniek zijn we nergens! Met alle onlinevoorzieningen en -tools is het boeken van een zakenreis een stuk efficiënter en overzichtelijker geworden dan bijvoorbeeld 10 jaar gelden jaar geleden. Uniglobe Two Travel maakt hier uiteraard ook gebruik van. We vertellen je graag welke voordelen dit oplevert.

Kostenbeheersing
Kosten houd je natuurlijk het liefst zo laag mogelijk, maar handmatig alle opties naast elkaar leggen om te besparen is vaak tijdrovend. En tijd is geld! Met de techniek van tegenwoordig is het identificeren van de meest kosteneffectieve reisoplossing gelukkig een stuk sneller te realiseren en ontvang je zelfs een indicatie van je Co2 footprint. Bij Uniglobe Two Travel maken we gebruik van geautomatiseerde tools en systemen waarmee we tarieven en aanbiedingen snel en eenvoudig met elkaar kunnen vergelijken. Tevens uploaden we jouw corporate deals zodat jij als klant altijd de beste prijzen en besparingsmogelijkheden van ons krijgt voorgeschoteld.

Efficiëntie en tijdsbesparing
Iedere keer alle gegevens van een reiziger moeten invoeren, of hotelvoorkeuren moeten aanvinken; alles bij elkaar kan dit behoorlijk wat tijd kosten. Doordat we gebruik maken van geavanceerde online systemen, gecombineerd met bedrijfs- en reizigersprofielen maakt dit het proces een stuk efficiënter. De mogelijkheid om voor iedere reiziger een persoonlijk profiel aan te maken, zorgt dat je met een paar klikken alle benodigde gegevens invult, voorkeuren naar voren komen en paspoortinformatie meegenomen wordt. (bekijk ook onze blog: "Waarom is een compleet reizigersprofiel belangrijk?")

Gegevensbeheer
Technologie stelt ons in staat om gegevens nauwkeurig te beheren en op te slaan, zodat het boekingsproces steeds efficiënter wordt. Hierdoor kunnen we een gepersonaliseerde service bieden en jou als klant helpen met specifieke wensen en herhaalboekingen.

Toegankelijkheid en flexibiliteit
Ook de tijd dat je alleen thuis op je desktopcomputer nog bij je reisgegevens kon komen om iets te checken of wijzigen is verleden tijd. Dankzij middelen als het UBI online boekingssysteem kun je op elk moment en vanaf iedere locatie ter wereld toegang krijgen tot je reisinformatie en boekingsmogelijkheden. Zo kan je bij onverwachte gebeurtenissen snel iets in je reisschema aanpassen.


Menselijke maat
En mocht de techniek je onverhoopt toch in de steek laten, dan zijn wij er natuurlijk altijd voor je. Want al die computers en online services zijn leuk, maar in onze optiek blijft menselijke service ook in dit digitale tijdperk onmisbaar. Bij Uniglobe Two Travel behouden we daarom naast alle digitale oplossingen, altijd een persoonlijke aanpak. Zo krijg je bij problemen altijd een persoon aan de lijn en denken we met je mee bij het samenstellen van de ideale zakenreis. Want die persoonlijke tip met een vriendelijke lach? Die geeft de computer nog altijd niet.

Categories:blogs two travel