Inspirerende bestemmingen en activiteiten voor zakelijke groepsreizen

September 18, 2024

Bij het organiseren van zakelijke groeps- en incentivereizendraait alles om maatwerk. Of je nu op zoek bent naar een zonnige bestemming of een avontuurlijke ervaring in Lapland, de mogelijkheden zijn eindeloos. In deze blog geeft Annechiene Oosterwijk, projectmanager groepsreizen bij TripEEE, je inspiratie voor bestemmingen en activiteiten die jouw groepsreis of evenement onvergetelijk maken.


De keuze is reuze

De eerste stap in het plannen van een groepsreis is het bepalen van de groepsgrootte en het kiezen van de juiste bestemming. Wil je de zon opzoeken of juist de kou trotseren? Of je nu met z’n tienen op wintersportavontuur naar de Alpen wil, of met 700 man naar een voetbalwedstrijd, het kan allemaal. Ben je op zoek naar een ontspannen wandeling met een stadsgids of zie je meer brood in een knallend feest met lasershows? Of het nu gaat om teambuilding of wil je gewoon een leuke tijd hebben met je team of een groep klanten, de activiteiten die je kiest, zijn bepalend voor het succes van de reis. Moet het vooral vermakelijk zijn, of juist leerzaam? Met ons kun je – letterlijk – alle kanten op.


Laat je inspireren

Om je te inspireren, een paar praktijkvoorbeelden. Zo staat er op dit moment een mooie reis naar Sicilië op de planning. De klant vroeg ons om de vlucht te regelen, het hotel te boeken en een leuk programma samen te stellen. Dat doen we met alle liefde. Meestal duurt zo'n reis een dag of vier. Voor de Sicilië-reis hebben we een jeeptour op de Etna georganiseerd, gevolgd door een diner in een kasteel met typische Siciliaanse gerechten. We hebben ook een aanvraag lopen voor Athene. Het programma bestaat uit een excursie naar Aegina, een kookworkshop in de stad, een e-bike- of wandeltour, een ouzoproeverij, en zelfs een zeiltocht naar een eiland. Dit is een heel uitgebreid programma. We kunnen het ook beperkter houden en suggesties doen voor leuke restaurantjes die op het strand liggen of op een prachtig uitkijkpunt. Binnenkort hebben we een bedrijf dat een korte trip naar Münster maakt. We hebben een overnachting geregeld en een aantal activiteiten, waaronder een bezoek aan het Mühlenhof-Freilichtmuseum. In Nice organiseerden we een reis inclusief een tour met ouderwetse open auto’s. Dat trok natuurlijk enorm veel bekijks. En wil je liever op wintersport? Dan regelen we dat met net zo veel plezier.


Combinatie van werk en ontspanning

Vaak combineren we zakelijke bijeenkomsten met (ont-)spannende activiteiten. Dan wordt er eerst vergaderd of een congres of conferentie bijgewoond, gevolgd door een leuk programma. Een goed voorbeeld is een recente reis naar Berlijn waar men ’s ochtends vergadert en ’s middags de stad verkent. Zo kun je het nuttige met het aangename verenigen.


Maatwerk voor elke aanvraag

Voor ons moet elke reis opnieuw een pareltje zijn. Daarom werken we op basis van jouw specifieke wensen. Of het nu gaat om een korte trip naar een Europese stad, een avontuur in de bergen, pure ontspanning of een combinatie van werk en een leuk programma, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Je kunt het zo gek niet verzinnen, wij zoeken het voor je uit.


Meer weten?

Ben je geïnspireerd en wil je meer weten over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Groeps- en incentivereizen worden bij Uniglobe Two Travel verzorgd onder het label 'TripEEE'. Bezoek onze website, of neem contact op met een van onze collega’s via groups@tripeee.nl of +31(0)528 37 00 56. We staan klaar om samen met jou een onvergetelijke reiservaring te creëren.