Boek jij online of offline; wat is handig?

July 01, 2019

Met de vele boekingswebsites van tegenwoordig lijkt het de eenvoudigste manier om gewoon online je vlucht of hotel te boeken. Maar wij zien dat anders. Wij bieden twee verschillende opties aan. Je kunt UNIGLOBE Two Travel traditioneel mailen/ bellen of gebruik maken van een op maat gemaakte online Booking Tool.
 

De verschillende manieren van boeken

Bij UNIGLOBE Two Travel kun je op twee manieren boeken: offline of via de online gepersonaliseerde tool. Wat houdt dit precies in en hoe werkt het?

 • Offline boeken: dit is boeken per mail of telefoon. Geef op deze manier door wat je nodig hebt en dan zorgen wij ervoor dat je een voorstel ontvangt wat bij jou past.
  We helpen je graag persoonlijk, dit is ook vaak regiogebonden. Een verzoek van een bedrijf uit Groningen wordt daarom meestal verzorgd door de consultants op ons kantoor in Groningen.
  Je krijgt per mail een offerte, waar we ook de alternatieven in opnemen.
  Meer weten over onze werkwijze? Check hier onze pagina over UNIGLOBE Two Travel.
   
 • Online gepersonaliseerde tool: al eerder schreven we een blogpost over handige tools, lees hier de blogpost waar we de online booking tool introduceren.
  In een notendop: we hebben een tool ontwikkeld waarmee je makkelijk zelf boekingen maakt en waarbij ook rekening wordt gehouden met bijvoorbeeld airline voorkeur, het reisbeleid of je frequent flyer kaart. Dit is niet het geval bij een online boeking op een willekeurige website; je kunt daar wel doorgeven of je bijvoorbeeld een overstap wilt of niet, maar je reisbeleid moet je toch echt zelf uitzoeken. Dat is de toegevoegde waarde van onze gepersonaliseerde tool, naast dat alles in één omgeving zichtbaar is en gerapporteerd kan worden.

 


 

Offline boeken of een online gepersonaliseerde tool?

Welke manier van boeken past bij jou? Dat hangt af van jouw voorkeuren. De voordelen van offline boeken is de menselijke factor, die volledige personalisatie biedt. Wij kennen jou als klant. Als jij elke ochtend graag vroeg opstaat om je work-out te doen, houden we daar rekening mee op het gebied van vervoer of vlucht aankomsttijd. Of stel dat je aangeeft dat je liever niet met een bepaalde maatschappij wilt vliegen en die uit zou sluiten bij de tool, dan zou je hier geen resultaten van krijgen. Maar misschien is dat wel de allerbeste optie en is er niks mis met de maatschappij op dit traject. Op die manier kunnen we je dan een advies geven wat je normaal niet gekregen zou hebben.

Aan de andere kant kan de online booking tool een stuk sneller zijn. Je hebt ons niet nodig om een retourtje naar Stockholm te boeken als je deze vlucht elke week boekt. Online gaat het nu eenmaal sneller. Het is ook mogelijk om je reisbeleid hier in te voeren. Een ander voordeel van deze tool is dat het administratief enorm veel tijd scheelt ten opzichte van een gewone webboeking. De ene keert betaalt de een en de andere keer de ander, overal liggen losse declaraties en niet alles is even makkelijk terug te vinden in de statistieken. De tool maakt hier korte metten mee en biedt overzicht in je administratie.

Welke optie je ook kiest, wij zorgen ervoor dat we alle aspecten van je reisbeleid meenemen. Bijvoorbeeld: management mag altijd comfort class, tijd is niet belangrijk maar de bestemming wel, functie X en hoger mogen business class vliegen of bij elke vlucht langer dan 6 uur mag de werknemer in de business class. Wat je wensen ook zijn, wij zorgen voor een boeking op maat.
 

Aan de slag met je boekingen

Als je voor offline boekingen hebt gekozen, is het simpel: neem contact met ons op via de contactpagina. Hier vind je ook een overzicht van onze vestigingen inclusief telefoonnummer en e-mail.

Liever de online booking tool? Omdat deze tool gepersonaliseerd is, gaan we hem speciaal voor jou opzetten. Dit gaat dan ook op afspraak. Neem hiervoor wederom contact met ons op. Hoe lang het duurt voordat je jouw tool kunt gebruiken, hangt van je wensen af maar ook het aantal personen. We gaan hem helemaal voor je inrichten. Kost aan het begin dus even tijd, maar scheelt daarna veel meer tijd en maakt je boekingen inzichtelijker en makkelijker.
 

Je reis (offline) boeken via UNIGLOBE Two Travel. | blogpost handige tools | Online-bookingtool