Dit kun je verwachten van zakelijk reizen in 2021

January 11, 2021

De wereld staat behoorlijk op zijn kop. COVID-19 heeft al een hoop reizen doen annuleren. Ook zakelijke reizen worden geannuleerd en zijn afhankelijk van regels per land. Er worden testen afgenomen voordat je het vliegtuig in mag. Een dynamisch onderwerp dus, wat in 2021 nog steeds actueel zal zijn. Maar wat kun je precies verwachten van zakelijke reizen in 2021?
 

Vrijheid, duurzaamheid & kwaliteit

Zijn de woorden vrijheid, duurzaamheid en kwaliteit begrippen die bij jou passen? Door de strenge reisbeperkingen in Europa en daarbuiten is het lastig voor bedrijven om zakelijk te reizen. Dat is funest, aangezien face-to-face contact in de zakenwereld van groot belang is. Om die reden hebben wij op een rijtje gezet wat je kunt verwachten van zakelijk reizen in 2021, en hoe wij proberen dit in goede banen te leiden.

Vrijheid
Weer reizen zoals jij dat wil? Wij zijn druk bezig met uitzoeken hoe dit in deze branche gerealiseerd kan worden. Moet iedereen eerst gevaccineerd zijn, of zijn er voor zakelijke reizigers misschien andere mogelijkheden? Zakelijke reizen zijn vaak gereguleerd. Je reist rechtstreeks heen en terug en komt meestal niet op drukke, toeristische plaatsen. Hierdoor is het gemakkelijker om je aan de lokale COVID-19 regels en restricties te houden. Op dit moment moet je echter op veel bestemmingen, of bij terugkomst, in quarantaine. De zakelijke reisbranche zou dan ook gebaat zijn bij een ‘zakelijke reisbubbel’. Een gezondheidsverklaring of een bewijs van gereguleerd bezoek kunnen bijvoorbeeld helpen om zakelijk reizen toch mogelijk te maken.

Duurzaamheid
We werken massaal thuis en zijn ons meer dan ooit bewust van het feit dat het milieu ontzettend belangrijk is. Ook als zakelijke reiziger kan je jouw steentje bijdragen aan het milieu. Hoe? Door een vlucht te compenseren. Vergelijk ook eens de uitstoot per vervoermiddel om op je bestemming te komen. Wellicht kan je een accommodatie boeken die milieubewust is en hier de faciliteiten op heeft afgesteld. Soms kan een langere reis ook beter voor het milieu zijn dan een korte reis. Wil jij meer informatie om over na te denken voor een volgende (duurzame) reis? Lees onze blog hierover of informeer naar de mogelijkheden bij je volgende reisaanvraag.

Kwaliteit
UNIGLOBE gaat alleen voor het beste voor jou. Daarom geven wij altijd een snelle reactie, bieden wij online mogelijkheden met persoonlijke hulp, zijn wij flexibel en bieden wij een juiste prijs. Bovendien werken wij efficiënt, denken wij mee en komen wij altijd met alternatieve ideeën. Wij leveren de kwaliteit die jij nodig hebt. Zo weten wij zeker dat wij de juiste uitvoering en het beste advies aanbieden, afgestemd op jouw zakelijke reis.
 

Welke maatregelen er worden genomen door UNIGLOBE?

De reiswereld ondergaat veel veranderingen als gevolg van COVID-19. Daarom doen wij er alles aan om de zakelijke reisbranche in goede banen te leiden en mee te denken over de mogelijkheden. Op onze pagina veilig op reis lees je alles over de huidige maatregelen en hoe je via ons gemakkelijk de reis kan boeken met ons online systeem UBI.

 

Waarom kies je ook in 2021 voor UNIGLOBE?

Zoals onze UNIGLOBE topman Cees Klinkenberg zegt: “Fysieke ontmoetingen blijven belangrijk in het internationale zakendoen”. Het is van groot belang voor de wereldeconomie en veel handel is afhankelijk van reizen. Bij UNIGLOBE maken wij ons daarom hard voor de zakelijke reisbranche. Dit doen wij onder andere door meer bewustwording te creëren met de hashtag #ZakelijkeReizenZijnEssentieel. Wij willen er alles aan doen om de zakelijke reizen te stimuleren, uiteraard door de maatregelen in acht te nemen en te kijken hoe wij dit alsnog mogelijk kunnen maken. Volg ons op de hashtag #ZakelijkeReizenZijnEssentieel voor meer informatie over de huidige stand van zaken.

 

Waarmee kunnen wij jou ondersteunen in 2021
op het gebied van zakelijk reizen? Laat het ons weten! 

#TravelWell 

Categories:blogs two travel