Samen bereik je meer; ons partnershipmodel

August 16, 2023

Bij Uniglobe Two Travel werken we met een nieuw partnershipmodel. De gedachte achter dit model is dat je een partnership sámen aangaat. Wij geloven er sterk in dat je samen vastgestelde doelen kunt bereiken en daar beiden voordeel uit haalt. Een win-win situatie. Hoe we dat doen? Je leest het in dit blog.

Wat houdt een partnership in?
Uniglobe Two Travel is al ruim 25 jaar dé zakenreispartner voor het MKB. Topsportreizen zijn een belangrijk segment uit ons aanbod. Zo bieden we naast het verzorgen van topsportreizen ook Business Club Reizen aan, waarbij zaken en ontspanning samenkomen en een uitwedstrijd bezoeken van de betreffende club. We mogen inmiddels de reizen verzorgen voor een aantal topclubs binnen het voetbal, volleybal, schaatsen en wielrennen.

Ons partnershipmodel* is opgebouwd uit verschillende bouwstenen:

 • ReizenPartnershipmodel
  Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat we reiswensen tot in de puntjes kunnen verzorgen en met alles meedenken. Door de ervaring van het ontzorgen in topsportreizen op vele sportgebieden kunnen we dit. Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent over onze service en zullen dit dan ook met regelmaat evalueren.
   
 • Netwerk
  Als je een partnership met ons aangaat, geef je ons de mogelijkheid om toe te treden tot een groot netwerk waarin nieuwe zakelijke relaties ontstaan. Meetings en bijeenkomsten zijn daarbij een belangrijk onderdeel en wij zorgen ervoor dat we tijdens jouw bijeenkomsten zichtbaar zijn. Daarmee creëren we een band en binding met elkaar, jouw leden en laten we zien dat we onderdeel zijn van jouw club! We geloven sterk in de kracht van gezamenlijkheid en elkaar kunnen versterken. Daar waar mogelijk proberen we ook van toegevoegde waarde te zijn voor jouw netwerk. Dit kan door direct dienstverlening, maar ook door het openstellen van ons grote netwerk. Een mooi voorbeeld hiervan is de overkoepelende verbinding die wij creëren tussen de verschillende voetbalclubs. Ieder seizoen nemen wij businessclub leden van onze partner teams mee naar een uitwedstrijd van een ander partnership team. Dit creëert kruisbestuiving en zorgt voor geweldige, soms onverwachte samenwerkingen.
   
 • Persoonlijke service
  Uniglobe Two Travel is een vlakke organisatie. Met elkaar zetten wij de schouders eronder en helpen onze relaties aan een zorgeloze ervaring. Wij zitten ‘kort op de bal’ en zorgen vanuit een nauwe samenwerking met de betrokkenen van jouw club dat de reis een onvergetelijke ervaring wordt. Uiteraard hebben wij geen invloed op het sportieve succes, een zorgeloze voorbereiding kan wel helpen om de focus op succes te houden. Vanuit onze toewijding en liefde voor sport zullen wij er alles aan doen om vanuit onze expertise jullie voorbereiding zo zorgeloos mogelijk te maken.
   
 • Kosten
  Bij Uniglobe Two Travel focussen we op kostenbesparing en efficiency. Hiermee onderscheiden we ons van andere travel partners. Door onze kennis, expertise en toegang tot de beste prijzen kunnen we jou een zo voordelig mogelijk tarief aanbieden voor jouw reis. Dankzij efficiënte en doortastende samenwerking hebben we bij sommige clubs een aantoonbare kostenbesparing weten te realiseren van 15%.
   
 • Transparantie
  We kunnen garanderen dat jij als partner altijd inzicht hebt in de activiteiten van het partnership. Zowel in financiële zin als in onze activiteiten. We willen zoveel mogelijk vertrouwen creëren en de doelen die we samen en individueel hebben gesteld behalen. Samen is voor ons een belangrijke term in onze partnerships. Om die reden zal jouw club altijd een vast aanspreekpunt hebben, die nauw betrokken is bij de ontwikkelingen en de club daardoor goed kent. Zo weet deze ook in te spelen op de actuele vraagstukken.
   
 • Binding
  We bieden jou de mogelijkheid om door middel van unieke belevingsreizen zakelijke relaties te binden. Wij geloven sterk in de kracht van goede relaties en het belang hiervan voor jouw club. Omgekeerd kan jouw club ons mogelijk weer toegang geven tot het zakelijke netwerk binnen jouw club, waardoor wij ons netwerk ook verder uitbouwen.
   
 • Publiciteit
  Publiciteit is natuurlijk altijd een belangrijke factor en wij bieden onze partners graag een podium door hen te noemen op bijvoorbeeld onze social media kanalen. Andersom zien wij dit natuurlijk ook graag, zodat beide partijen profiteren van meer zichtbaarheid. We zijn een sterke verbinder, kruisbestuivers en creëren graag eendracht door businessclubleden een onvergetelijke ervaring te bieden op reis.

Samenwerken?
Ben je geïnteresseerd in een partnership met Uniglobe Two Travel? Bekijk hier wat we voor je kunnen betekenen. We nemen graag het volledige persoonlijk partnershipmodel met je door.

 

 

Wil je meer weten over sportreizen en partnerships?Luister naar de podcast
Luister dan ook onze podcasts (3 afleveringen in serie 2: ‘Sport & reizen’)

*Het partnershipmodel is mede door Sascha tot stand gekomen. Zij heeft een half jaar meegelopen in het bedrijf en ontwikkelde voor Uniglobe Two Travel en TripEEE  het partnershipmodel. Luister naar haar verhaal in de podcast.