De online boekingstool, wat zijn de voordelen?

August 01, 2022

De online boekingstool, wat zijn de voordelen?

Uurtje eerder, dag later, liever die andere luchtvaartmaatschappij, of toch die voordelige vlucht? Allemaal vragen die je het liefst in een keer aan een business travel expert zou willen stellen. Maar waarom niet zelf kijken? In een boekingstool zie je alles in een oogopslag en zijn al die vragen gelijk beantwoord.
 

Hoe werkt een online boekingstool?

Een boekingstool (in ons geval UBI) is bij uitstek geschikt voor het plannen van eenvoudige reizen. Het werkt heel makkelijk en is gebruiksvriendelijk. Op onze website laten we in een korte video zien hoe het werkt. Gaat de zakenreis niet naar één bestemming maar naar meerdere en/of is de zakenreis complexer van aard? Zet de aanvraag direct vanuit het online systeem door naar een Business Travel Expert. Hij/zij kan dan direct alles afstemmen en boekt een reis op maat. Wij begrijpen dat je dit type reizen liever bij een expert neer legt.


Wat zijn de voordelen van online zakenreizen boeken?

Online je zakenreizen boeken. Wat zijn de voordelen? We zetten ze op een rijtje:

  • Alle onderdelen kun je eenvoudig vergelijken met alternatieven in een oogopslag of middels een vinkje in een keuzevakje
  • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
  • Sneller te boeken, dus bespaart tijd
  • Direct inzichtelijk
  • Op basis van persoonlijke voorkeuren (houdt dus rekening met jouw reisbeleid)
  • Persoonlijke profielen zijn geladen, maar ook gasten kunnen toegevoegd worden
  • Boeken van diverse reis componenten in ėėn keer zoals; vluchten (inclusief low cost maatschappijen), accommodaties, autohuur en zelfs treinreizen

Het kost niet veel tijd, omdat prijzen direct vergeleken en getoond worden. Jij voert de bestemming in en krijgt vervolgens de beschikbare opties te zien voor reis en verblijf. Zelfs een stoel reserveren of extra bagage bijboeken is ook zo gedaan. Boeken op voucher? Ook dat is mogelijk. Hoe compleet wil je het hebben? Probeer het zelf en ervaar het gemak.