Feyenoord verlengt contract tot juli 2024 "Official Travel Partner"

November 24, 2020

Het voetbalseizoen is alweer even van start gegaan …al is het dit jaar net wat anders. Maar wat trots zijn we dat Feyenoord Rotterdam NV weer heeft gekozen om haar reizen te laten verzorgen door Uniglobe Two Travel. Beide partijen tekenen voor een contractverlenging en daarmee is Uniglobe Two Travel wederom de Official Travel Partner van Feyenoord tot juli 2024.
 

Waarom Uniglobe Two Travel?
Feyenoord vertelde vol enthousiasme hoe zij de afgelopen jaren de reisuitvoering heeft ervaren. Van al die complimentjes moesten we even slikken. Vooral de persoonlijke behandeling, begeleiding en de efficiënte reisverzorging zijn doorslaggevend.

Waarom Feyenoord?
Ook wij zijn natuurlijk zeer verheugd op de verlengde samenwerking. Afgelopen jaren hebben wij met veel plezier en inzet de reizen verzorgd. Het ad hoc karakter van de reizen in goede banen leiden met alle daarbij behorende bijzondere services en voorwaarden, waren leuke uitdagingen waar we iedere keer weer vol voldoening op terug keken. Het partnerschap met Feyenoord is een hele prettige samenwerking; open, betrokken en persoonlijk.

Tevens verzorgden we de reizen voor Feyenoord Business Club. Zij waren bij elke wedstrijd aanwezig. Om de wedstrijd heen verzorgden we een mooi arrangement met bijzondere voetbalelementen op bijzondere locaties, goede restaurants en met verrassende uitstapjes.

Inmiddels hebben de eerste buitenlandse reizen alweer plaats gevonden, waaronder de recente uitwedstrijd tegen Dinamo Zagreb. Deze corona-periode geeft ons bijzondere uitdagingen, zoals het strict volgen van het UEFA protocol en de strenge eisen en maatregelen van Feyenoord zelf. Voor een ieder een nieuwe ervaring, waar we ook de komende Europese uitwedstrijden gebruik van zullen maken, in nauwe en prettige samenwerking met elkaar.

Helaas zijn er op dit moment geen reizen voor de Business club leden mogelijk. Maar zodra die ook weer toegestaan zijn, staan wij er klaar voor. Tot die tijd zorgen we dat het team, staf en overige betrokkenen snel en veilig op de juiste bestemming komt, zodat zij zich volledig kunnen focussen op het sportieve gedeelte.

              "Feyenoord; bedankt voor het vertrouwen en veel sportief succes."

 

#Rotterdam #Feyenoord
#TravelWell #TWOtoTRAVEL #WijZijnUNIGLOBE #SPORTreizen