2 Awards voor Uniglobe Two Travel

June 14, 2023

 

 

Afgelopen weekend was een mooi congres; gezellig, leuk en leerzaam. En de avond eindigde voor Uniglobe Two Travel met 2 schitterende awards. Deze werden uitgereikt aan 'Uniglobers' binnen Nederland. Katja Widdershoven nam deze in ontvangst voor de marketing activiteiten en Edwin Merk voor de titel “Whatever it takes”. Maar wat houdt dat nu precies in? Tijdens de uitreiking werd een mooie uitleg gegeven, waarom juist zij de Awards verdiend hebben. We delen dat graag hieronder.

 

 

 

 

 

 

Award Edwin - 'Whatever it takes'

Award Katja - 'Marketing Communicatie'

Edwin Merk is al jaren een vaste waarde binnen Uniglobe en heeft met zijn kritische, maar open blik altijd een luisterend oor, respect voor de mening van anderen. Daarnaast heeft hij ook altijd een zeer goede (en altijd feitelijke) onderbouwing van zijn mening, maar hij heeft ook een open visie voor meningen of opvattingen van anderen. 
Edwin is een ondernemer pus sang en wil altijd hard vooruit. Verder is hij al een aantal jaar STAK bestuurslid en ook die rol zit hem als gegoten. Edwin is een hele fijne en gewaardeerde collega, niets is hem te veel en deelt graag belangrijke zakelijke aspecten en learnings. Hij denkt en handelt in een groter verband dan alleen zijn eigen werkveld of kantoor. Hij doet als het nodig is een stap extra voor Uniglobe. Al met al vinden wij Edwin oprecht, genuanceerd en authentiek. Kortom een sterk MERK. En daarom verdient hij de award Whatever it takes.

Katja Widdershoven heeft na een korte uitstap bij een ander bedrijf gerealiseerd dat niets boven het werken bij Uniglobe (Two Travel) gaat. Intern staat Katja altijd klaar om collega's te helpen en heeft in 2022 het initiatief genomen voor een bedrijfsbrede activiteitencommissie, zeker post-Corona bijzonder waardevol. Dat zij hier haar onbeperkte creativiteit in kwijt kan, heeft zij inmiddels bewezen met diverse, unieke personeelsevents. Dit geldt minstens zo sterk voor de creatieve uitingen extern: of dit nu opvallende posts zijn op Social Media, onze succesvolle blogs, de thema-acties of het begeleiden van afstudeeropdrachten, Katja doet alles met evenveel enthousiasme en plezier. Tot slot ondersteunt ze UTH en de andere Uniglobe kantoren waar gewenst. Wat ons betreft is Katja een terechte winnaar van deze Award.


Impressie van ons temauitje en het congres