Uniglobe Two Travel nieuwe Travel Partner FC Twente

Uniglobe Two Travel is Partner in Business van FC Twente en is de komende drie seizoenen de Travel Partner van de club. Uniglobe Two Travel gaat FC Twente en FC Twente Vrouwen begeleiden bij haar Europese uitwedstrijden en trainingskampen in het buitenland.

Travel partner van FC Twente

Colin Puntman | Accountmanager FC Twente, Edwin Merk | Directie Uniglobe Two Travel, André Regtop | Directie Uniglobe Two Travel, 
Andreas Ensing | Sales & project manager TripEEE/Uniglobe Two Travel, Marco Behrens | Manager Commerciële Zaken FC Twente


Uniglobe heeft meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van reizen en heeft vijf vestigingen verspreid over Nederland. Een van haar specialismes is het organiseren van Topsportreizen, zij doen dit voor diverse Nederlandse clubs. Vanaf nu gaat Uniglobe Two Travel ook de reizen voor FC Twente verzorgen. Zij gaan dit doen voor de eerste selectie, FC Twente Vrouwen en waar mogelijk voor sponsors en supporters van FC Twente.

“We zijn blij dat we Uniglobe Two Travel kunnen presenteren als Travel Partner van de club”, vertelt Marco Behrens, Manager Commerciële Zaken bij FC Twente. “Zij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van (top)sportreizen., De afgelopen jaren heeft Uniglobe Two Travel vele reizen naar Europese wedstrijden van enkele Eredivisieclubs verzorgd. Deze ervaring kunnen wij goed gebruiken.”

 Edwin Merk, directeur van Uniglobe Two Travel, is blij met het Partnership en verwacht een stap in groei en sterke ambitie: “Dat wij nu als Official Travel Partner aan deze mooie club zijn verbonden maakt ons enorm trots. Los hiervan is het ook een zakelijke overweging. Het uitgebreide zakelijke netwerk van FC Twente is voor ons een interessante doelgroep. Dankzij onze bijna 25-jarige ervaring in dit vakgebied weet ik zeker dat wij aan de verwachtingen van FC Twente gaan voldoen.”

 

Over Uniglobe Two Travel 
Uniglobe Two Travel maakt deel uit van Uniglobe International, een van de grootste reisfranchise-organisaties ter wereld. Inmiddels verzorgt Uniglobe Two Travel al bijna 25 jaar lang alle aspecten voor een zakenreis, van vlucht tot hotel, van transfer tot visumservice. Vanuit diverse locaties in Nederland bedient Uniglobe Two Travel met name middelgrote bedrijven en organisaties. In de regio Twente is mede-eigenaar André Regtop ruim 17 jaar actief vanuit Uniglobe en hij zal nadrukkelijk actief zijn in het zakelijke netwerk van FC Twente. Naast Corporate Business Travel is Uniglobe Two Travel gespecialiseerd in MICE (Meetings, Incentives, Conferences and Events), op maat gemaakt met veel expertise, passie en creativiteit. Onze persoonlijke benadering en ons uitgebreide internationale netwerk zorgen voor een hoog serviceniveau, zowel voor individuele reizen als voor groepsreizen.