Amysoft Lycurgus de CEV Cup in met reispartner UNIGLOBE Two Travel 

 Op deze foto: Andreas Ensing (sales, UNIGLOBE Two Travel), Wytze Kooistra (Amysoft Lycurgus), Edwin Merk (directie, UNIGLOBE Two Travel)

27-05-2021 - Net als vorig seizoen heeft Amysoft Lycurgus zich ingeschreven voor de Europese strijd om de CEV-Cup. Het één na hoogste Europese niveau. De loting is vrijdag 25 juni om 12.30 uur. De Europese reizen worden dit seizoen verzorgd door UNIGLOBE Two Travel.

UNIGLOBE Two Travel is marktleider in Nederland voor het verzorgen van alle aspecten van zakenreizen voor het MKB-segment. Het bedrijf met vestigingen in Groningen, Hoogeveen, Herten, Oud-Beijerland en Sprang-Capelle heeft meer dan 20 jaar ervaring en richt zich onder andere op het ontzorgen van topsportorganisaties zoals Amysoft Lycurgus.

Directeur Edwin Merk is blij om weer vooruit te kunnen kijken. ‘Afgelopen jaar was een zwaar jaar waarin de reisbranche bijna stil lag. Gelukkig durft Uniglobe Two Travel vooruit te kijken en zijn wij ervan overtuigd dat het reizen terug komt. Wij blijven investeren in de toekomst en hier hoort de verbinding aan een topsportclub zoals Amysoft Lycurgus bij.’

UNIGLOBE Two Travel is een zakelijke reisorganisatie die bedrijven, verenigingen en sportteams volledig kan ontzorgen in het organiseren van een buitenlandse reis. Naast reguliere zakenreizen is UNIGLOBE Two Travel gespecialiseerd in Marine & Offshore reizen en verzorgen zij vanuit het label TripEEE verschillende soorten zakelijke groepsreizen (o.a. sportreizen, incentives, handelsmissies, businessclubreizen en congressen).

Dit is een mooie gelegenheid voor Amysoft Lycurgus om de lang gekoesterde wens om een sponsortrip voor leden van de businessclub te organiseren te vervullen. Waar deze reis naartoe gaat zal de loting op 25 juni uitwijzen. Sales manager Andreas Ensing (UNIGLOBE Two Travel) staat al in de startblokken om de trip te organiseren.
 

#SAMENondernemen #WijZijnUNIGLOBE #CEV #TripEEEmaaktjouwreis #Sportreizen #TWOtoTravel #Topsportreizen #AmySoft #Nedmag
 

Over UNIGLOBE Two Travel:
UNIGLOBE Two Travel maakt deel uit van Uniglobe International, één van de grootste reisfranchise-organisaties ter wereld. Ruim 20 jaar lang verzorgen zij alle aspecten voor een zakenreis, van vlucht tot hotel, van transfer tot visumservice. Vanuit 5 locaties in Nederland (Oud-Beijerland, Sprang-Capelle, Herten, Hoogeveen en Groningen) bedienen zij met name middelgrote bedrijven en organisaties. Naast Corporate Business Travel is UNIGLOBE Two Travel gespecialiseerd in MICE (Meetings, Incentives, Conferences and Events), op maat gemaakt met veel expertise, passie en creativiteit. Onze persoonlijke benadering en ons uitgebreide internationale netwerk zorgen voor een hoog serviceniveau, zowel voor individuele reizen als voor groepsreizen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dhr. Edwin Merk
edwin.merk@uniglobetwotravel.nl   |  +31(0)186 62 77 50 of +31(0)6 10 93 69 46